Sunday, 23 July 2017

Lirik Lagu Onder Udar Dian Anic


Dangdut Berisik menyajikan kumpulan lirik lagu tarling terlengkap miliknya biduan TOP Cirebonan yakni Dian Anic dengan judul Onder Udar, Ciptaan Wadi Oon.

Lirik Lagu Tarling Onder Udar


Wong ganteng nu hideung
Ati kula wis demen
Ngedeng lap lapan tangi lap lapan
Wujude sampean nempel ning badan...

Lamon kakang ragu
Sigaren dada kula
Ana senyume ana kembange
Bunga bunga cinta kanggo si aa...

Reff :

Lagi bengi kula ngimpi ondere udar
Kaya wis parek arep dilamar
Lamon kula bisa kawin karo sampean
Dibabah pasang numpake jaran...

Lamon kakang ragu
Sigaren dada kula
Ana senyume ana kembange
Bunga bunga cinta kanggo si aa...

Reff :

Lagi bengi kula ngimpi ondere udar
Kaya wis parek arep dilamar
Lamon kula bisa kawin karo sampean
Dibabah pasang numpake jaran...

Wong ganteng nu hideung
Ati kula wis demen
Ngedeng lap lapan tangi lap lapan
Wujude sampean nempel ning badan...


EmoticonEmoticon