Friday, 17 February 2017

Lirik Ora Ndueni Dewi Kirana

Nangapa.., sengsara sing kula trima
Nangapa.., langka sing gawe bahagia..
Ning endi kapan waktune,
Wong loro bareng selawase..

Ningati.., sing bisa ngerasakena
Sun demen.., bli bakal ilang sing jiwa..
Ning batin cuma nangisi,
Due cinta ora ndueni..

reff:
Aduh mama, jaluk tulung ning sapa
Arep sambat sambat sapa..
Sun ora berdaya..

Kaniaya temen nasibe badan,
Kaya edan penasaran, yen ora laksana..
Sedih rasaning ati tek lakoni..

Ningati.., sing bisa ngerasakena
Sun demen.., bli bakal ilang sing jiwa..
Ning batin cuma nangisi,
Due cinta ora ndueni..

reff:
Aduh mama, jaluk tulung ning sapa
Arep sambat sambat sapa..
Sun ora berdaya..

Kaniaya temen nasibe badan,
Kaya edan penasaran, yen ora laksana..
Sedih rasaning ati tek lakoni..

Nangapa.., sengsara sing kula trima
Nangapa.., langka sing gawe bahagia..
Ning endi kapan waktune,
Wong loro bareng selawase..

Ningati.., sing bisa ngerasakena
Sun demen.., bli bakal ilang sing jiwa..
Ning batin cuma nangisi,
Due cinta ora ndueni..


EmoticonEmoticon