Tuesday, 19 May 2015

Kanggo Riko – Demy

Lirik lagu Banyuwangian Kanggo Riko Demy

Judul: Kanggo Riko | Ciptaan: Demy | Produksi:


 

He he he he he he ~ ~ ~

ho ho ho ho ho ho ~ ~ ~
Sing ono hang biso, ngalangi niat iki
Masio tah samudro, sun arungi
Sing ono hang biso, mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo, sun belani
Paran baen sun lakoni, kanggo riko

Siji sijine mung riko,
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki,
Yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso, ngalangi niat iki
Masio tah samudro, sun arungi..
Sing ono hang biso, mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo, sun belani..
Paran baen sun lakoni, kanggo riko..

Siji sijine mung riko,
Nong atinisun selawase..
Separuh rogo iki,
Yoro mung kanggo riko..

(Siji sijine mung riko),
Nong atinisun selawase..
(Separuh rogo iki,)
Yoro mung kanggo riko..


banyuwangian kanggo riko demy lirik, demy, demy kanggo riko lirik, kanggo riko demy lirik, keroncong banyuwangian kanggo riko lirik, lirik kanggo riko demy, lirik lagu banyuwangian demy kanggo riko, lirik lagu banyuwangian kanggo riko demy, lirik lagu kanggo riko, syair lagu banyuwangian demy kanggo riko, syair lagu banyuwangian kanggo riko demy, teks lagu banyuwangian kanggo riko demy, lirik kanggo riko.

The post Kanggo Riko – Demy appeared first on DangdutBerisik.com.



from DangdutBerisik.com http://ift.tt/1PSrkqW
via IFTTT


EmoticonEmoticon